Папір для випічки
В нашому Інтернет-магазині Ви можете купити оптом та вроздріб Папір для випічки. Даний папір для печива є дуже зручним у використанні в домашніх умовах. Він ідеально підходить для випікання різного печива, коржів, тістечок, піци тощо. Є незамінним атрибутом побуту кожної господині.
***
Ще до нашої ери папір був винайдений у Стародавньому Китаї. Проте він зовсім не нагадував продукт целюлозної промисловості, який ми звикли щоденно використовувати сьогодні. Зокрема, папір спочатку виготовляли із шовку або волокон коноплі. Китайський євнух Цай Лунь у 105 р. до н.е. вдосконалив цю технологію, розтовкши волокна шовковиці, деревну золу, ганчірки та волокна коноплі. Він змішав цю суміш з водою та виклав її у спеціальну форму для просушування на сонці. Після просушування, він розгладжував масу каменями. У такий спосіб з’явився цупкий папір.
Способів використання паперу є незліченна кількість, один із них – застосування у кулінарії.
Кожна господиня має свій власний спосіб використання паперу для запікання. Найпоширенішими варіантами застосування паперу для випічки є:
- «квадрат» - з паперу вирізають квадрат і на його середину викладають всі продукти, потім всі краї квадрата піднімаються вгору, загортаючи продукти, та з’єднуються між собою з допомогою шпажок
- «прямокутник» - треба відрізати необхідну кількість паперу; продукти рівномірно розміщуються по всій площі паперу та накриваються зверху ідентичним листком, краї скручуються
«круг» - з паперу вирізаються два однакових круги, продукти викладаються на папір та накриваються зверху ідентично до варіанту «прямокутник».